top of page

KNA Trackday 2024 - Vålerbanen

Er du klar for å oppleve fart og spenning på bane? Vi tilbyr banekjøring i april og august 2024. Dette er en unik mulighet til å kjøre din egen bil på Vålerbanen sammen med andre bilentusiaster. Du kan få veiledning av erfarne instruktører/utøvere, og du kan velge mellom ulike nivåer av utfordring. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, vil du ha det gøy og lære noe nytt i sikre og trygge omgivelser.

KNA Trackday er et arrangement for alle som liker å kjøre bil, uavhengig av merke, modell og alder. Du trenger å løse engangslisens, ha teknisk godkjent bil og gyldig førerkort. Du kan også ta med deg passasjerer, så lenge de har hjelm og sikkerhetsbelte. Pris er satt til 990,- for medlemmer og 1490,- for ikke medlemmer uansett klasse. Her lønner det seg å bli medlem i KNA Hedmark. Verv et nytt medlem og kjør 2 for 1Vi har planlagt følgende datoer og baner for vår og sommer 2024:


- 29. april: Vålerbanen (1600 - 2100)

- 19. august: Vålerbanen (1600 - 2100)Du kan melde deg på en eller flere trackdays via vår nettside: www.knatrackday.no

Påmelding åpner 1. januar 2024 men du kan allerede nå kjøpe gavekort til jul. Der finner du også mer informasjon om hvert arrangement, som tidsskjema, regler og tips.


Mens vi venter på våren og sommeren, kan vi drømme oss bort til varmere dager. Kanskje du har noen mål eller ønsker for din kjøring? Kanskje du vil forbedre din teknikk eller tid? Kanskje du vil prøve en ny bil? Kanskje du vil dele din lidenskap med noen andre? Uansett hva du drømmer om er du velkommen til oss og vårt gode klubbmiljø.

Husk å følge oss på Facebook og Instagram for oppdateringer og bilder. Vi gleder oss til å kjøre med deg!
126 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Medlemsskap = fellesskap

Er du en bilentusiast i Innlandet som søker etter et unikt fellesskap, adrenalinrush og muligheten til å utforske bilhobbyen din? Da er KNA Hedmark stedet for deg! Her er fem overbevisende grunner til

bottom of page