top of page

Hva kan vi tilby i KNA?KNA (Kongelig Norsk Automobilklub) tilbyr en rekke tjenester og fordeler for sine medlemmer, inkludert:

  1. Veihjelp: Medlemmer har tilgang til KNA Veihjelp døgnet rundt i hele Norge. Dette inkluderer blant annet tauing, hjelp til start av bil og assistanse ved punktering.

  2. Kurs og opplæring: KNA tilbyr en rekke kurs og opplæringsprogrammer, blant annet innen bilkjøring og motorsport.

  3. Rabatter og fordeler: Medlemmer av KNA får rabatter på alt fra drivstoff og dekk til hotellovernattinger og billetter til arrangementer.

  4. Arrangementer: KNA arrangerer en rekke arrangementer og turer for medlemmene sine, inkludert bilutstillinger, motorsport turer og treninger i bilsport.

  5. Magasin og nettsted: Medlemmer får tilsendt BIL-magasinet tolv ganger i året, og har også tilgang til en rekke artikler og annet innhold på KNA's nettsted.

  6. Juridisk hjelp: KNA tilbyr juridisk hjelp og rådgivning i forhold til bilrelaterte spørsmål og problemer.


KNA Hedmark avdeling ble stiftet i 1927 og har en lang og innholdsrik historie. I dag er organisasjonen moderne med eget styre som organiserer og utvikler nye aktiviteter og tilbud. Vi har gjennom konseptet KNA Trackday utviklet tilbud til alle KNA medlemmer om å kjøre på lukket bane både vinter og sommer. Avdelingen eier egen banebil og har også anskaffet lastebil og instruktørbil som er under utvikling. Vi vil tilby førerveiledning og utleie av våre biler til medlemmer fremover.


Vi jobber også med å skaffe oss lokaler hvor vi kan tilby leie av løftebukk og annet utstyr til en hyggelig pris. Her vil vi tilby cars & coffee på utvalgte dager.


36 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Medlemsskap = fellesskap

Er du en bilentusiast i Innlandet som søker etter et unikt fellesskap, adrenalinrush og muligheten til å utforske bilhobbyen din? Da er KNA Hedmark stedet for deg! Her er fem overbevisende grunner til

Comentarios


bottom of page