top of page

Cars & Coffee - et globalt fenomen som tiltrekker seg bilentusiaster over hele verden.

Men hvordan startet det hele? Hvem kom på ideen om å samle bilfans til en uformell og hyggelig morgenstund med kaffe og bilprat?

Historien bak Cars & Coffee begynner i California på slutten av 1980-tallet. En gruppe venner som delte en lidenskap for biler bestemte seg for å møtes tidlig på lørdager på en parkeringsplass i Irvine. Der kunne de vise frem sine flotte kjøretøy, dele erfaringer og tips, og nyte en kopp kaffe sammen. Det var ingen formell organisasjon eller invitasjon, bare et muntlig ord som spredte seg blant bilinteresserte.


Etter hvert ble møtene mer og mer populære, og parkeringsplassen ble fylt opp med alle slags biler, fra klassikere til sportsbiler, fra muskelbiler til eksotiske biler. Det var et mangfoldig og inkluderende miljø, der alle var velkomne uansett hva slags bil de hadde eller hvor mye de visste om dem. Det eneste som krevdes var en respekt for andres biler og en interesse for å lære mer.


Cars & Coffee ble snart et fast innslag i bilkulturen i California, og begynte å spre seg til andre stater og land. I dag finnes det Cars & Coffee-arrangementer over hele verden, fra Norge til Japan, fra Australia til Brasil. Hver møteplass har sin egen stil og atmosfære, men alle deler den samme kjærligheten for biler og kaffe.


Cars & Coffee er mer enn bare et treffpunkt for bilentusiaster. Det er også en måte å knytte kontakter, utveksle ideer, inspirere hverandre og støtte lokale bedrifter. Det er et fellesskap som vokser og utvikler seg med tiden, men som alltid holder fast ved sin opprinnelige visjon: å dele gleden av å eie, kjøre og beundre biler.


Vi KNA Hedmark har nå anskaffet oss en lokale på Espern på Hamar med mulighet for arrangementer ute. Her vil vi allerede 27. september kl 1730 invitere alle til Cars & Coffee. Vi bye på kaffe og noe å bite i. Velkommen!


https://www.facebook.com/events/832948705048264/?ref=newsfeed&locale=nb_NO
24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page