top of page

Medlemsskap = fellesskap


Er du en bilentusiast i Innlandet som søker etter et unikt fellesskap, adrenalinrush og muligheten til å utforske bilhobbyen din?

Da er KNA Hedmark stedet for deg! Her er fem overbevisende grunner til at du bør bli medlem hos oss


1. Eksklusiv Tilgang til Trackdays sommer og vinter

Som medlem av KNA Hedmark, får du tilgang til organiserte Trackdays, hvor du kan kjøre din egen bil på baner sommer og vinter. Disse eventene er ikke bare en fantastisk mulighet til å teste ferdighetene og grensene til bilen din på en trygg og kontrollert måte, men også en sjelden sjanse til å oppleve spenningen ved motorsport på nært hold. Som medlem i KNA har du tilgang til lisens for motorsport og lisenskurs2. En rekke fordeler

Medlemskapet gir deg muligheten til3. Et Fellesskap av Likesinnede

Ved å bli med i KNA Hedmark blir du en del av et voksende fellesskap av bilentusiaster. Dette er en perfekt arena for å møte nye venner, dele erfaringer, og knytte kontakt med folk som deler din lidenskap for biler og racing.


4. Familievennlige Arrangementer

KNA Hedmark arrangerer også en rekke familievennlige aktiviteter, som gjør det til et perfekt sted for å tilbringe kvalitetstid med familien. Disse arrangementene tilbyr noe for alle, uansett alder.


5. Fremme Sikker Kjøring

En viktig del av klubbens misjon er å fremme sikker kjøring. Gjennom Trackday-eventene og andre aktiviteter, lærer medlemmene verdifulle kjøreferdigheter som ikke bare er nyttige på banen, men også bidrar til å gjøre veiene tryggere for alle.KNA Hedmark er mer enn bare en bilklubb; det er et samfunn hvor lidenskapen for biler og racing blomstrer. Enten du er ute etter spenningen ved høyhastighetskjøring, ønsker å utvikle dine kjøreferdigheter, eller bare vil nyte samholdet med andre bilentusiaster, har KNA Hedmark noe å tilby. Bli med oss i dag, og sett ditt personlige preg på bilmiljøet!


Interessert i å bli medlem? Besøk vår nettside for mer informasjon, eller kontakt oss direkte for å starte ditt KNA Hedmark medlemskap!


67 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page